Apartmani Pirovac, Apartmani Meia, Apartmani Dalmacija, Pirovac, Marina Pirovac, Aquatoria Yachting, caffe bar Lord, plaža Lolic, glavna plaža, more i sunce, otok Mojster, biciklistieke staze, godišnji odmor

Pirovac

Pirovac je srednjovjekovno naselje i utvrda najstarijeg hrvatskog plemstva, tradicije, mediteranske poljoprivrede i turistieko-klimatološko-rekreacijsko središte.

Pirovac je živopisno  mjesto koje je priroda obdarila smještajuai ga na obalu izme?u mora i Vranskog jezera. Nalazi se u zaljevu kojeg karakterizira neobiena einjenica da je mora unutar njega 4 stupnja toplije od prosjeka Jadranskog mora. Na ovom podrueju dominira blaga klima koja omoguaava lijepa, topla ljeta i blage zime. Obalu ocrtava njena razvedenost sa brojnim uvalama u kojima su se smjestile kristalno eiste kamene i šljuneane plaže i otoci na eijem arhipelagu se smjestio Nacionalni park ''Kornati''.
Ovo je mjesto koje ae vam omoguaiti da se sami zaputite u otkrivanje skrivenih ljepota. Šetnje prekrasnom prirodom, biciklistieke vožnje, bavljenje sportskim i rekreacijskim aktivnostima, jedrenje, ronjenje, upoznavanje povijesno-kulturnih starina, dalmatinskih specijaliteta...brojne su moguanosti za ugodan odmor i uživanje. Pirovac krase brojne znamenitosti koje su odraz duha jednog vremena kada je ovo podrueje bilo znaeajno središte vitezova templara. Stari dio mjesta na samoj obali sa svojim srednjovjekovnim zidinama i ''Vratima sela'' jedan je od najzanimljivijih simbola Pirovca i slika vašeg fotoaparata. Upoznajte ''staru'' jezgru, zavirite u skrivene ''kale'' koje euvaju trag na proletjela stoljeaa.